Elkészítés:
Az éles késsel lehártyázott húst vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, majd a szeleteket csíkozzuk fel. Ízesítsük sóval, borssal, mustárral, felaprított petrezselyemmel, majd locsoljuk meg a konyakkal és az olajjal. Újból keverjük össze, és lefóliázva 2-3 órára tegyük a hûtõbe pácolódni. A körethez olvasszuk fel a vajat, tegyük bele a hosszában félbevágott répákat. Locsoljuk meg a zöldséglevessel, és fedõvel letakarva, lassú tûzön pároljuk roppanósra. Mielõtt lehúzzuk a tûzrõl, ízesítük sóval, és aprított snidlinggel. A pácolt húscsíkokat forró serpenyõben a saját pácoló olajával, és szaftjával süssük meg. Tálaláskor a snidlinges karottát tegyük tányérra, és halmozzuk mellé a húscsíkokat.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.