Elkészítés:
1 liter vizet felforralunk, feloldjuk benne a leveskockákat. Beletesszük a húst, és kislángon 20 percig fõzzük. A szójacsírát 1 percre lobogó forró vízbe dogjuk, majd lecsepegtetjük. Az ananászt és a minikukoricákat lecsepegtetjuk, az ananászt vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomokat meghámozzuk, a magokat eltávolítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Az olajat, a szójaszószt és csipetnyi borsot jól elkeverünk, majd 2 evõkanál fõzõlét keverünk bele. A húst kivesszük a fõzõlébõl, lecsepegtetjük, és hosszúkás, nem túl vastag szeletekre vágjuk. A salátaleveleket egy üvegtálon elrendezzük, középre halmozzuk a szósszal elkevert hússzeleteket, a zöldségeket és az ananászt. A tetejét szezámmaggal és korianderrel megszórjuk. Langyosan tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.