Elkészítés:
A kelkáposzta külsõ leveleit leszedjük, a káposztát alaposan megmossuk, kivágjuk a torzsáját, és egyforma cikkekre szeleteljük. Nagyobb fazékba rakjuk, annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Felforraljuk, megsózzuk, kislángon puhára fõzzük, majd szûrõkanállal kiszedjük, lecsöpögtetjük, és félretesszük. A kapribogyót kiszedjük az üvegbõl, és lecsöpögtetjük. A vajból és lisztbõl világos rántást készítünk, felöntjük a húslevessel, hozzáadjuk a tejszínt, és néhány percig együtt forraljuk. Kevergetve hûtjük, közben belekeverjük a mustárt. A lehûlt, megszáradt kelkáposztát tányérokra szedjük, meghintjük a kapribogyóval és a finomra vágott petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.