Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Karajszeletek vegyes salátával

Megnézte: 2262
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 70 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 60 dkg sertéskaraj
- 3 dkg vaj
- 1 kávéskanál õrölt borsfû
- 2 evõkanál vörösborecet

A salátához:
- 2 fej saláta
- 2 evõkanál vörösborecet
- 3 evõkanál olaj
- 4 borsfûág
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A vajat és a borsfüvet simára keverjük, és sóval, borssal ízesítjük. Ezzel a húst bekenjük, majd olajjal kikent tepsiben megsütjük. Amikor kész, felszeleteljük, és kihûtjük. A zsírját ecettel jól elkeverjük, és áttörjük. A salátákat leveleikre szedjük, megmossuk, lecsöpögtetjük, és hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A babot és a zöldbabot 8-10 percig sós vízben roppanós puhára fõzzük, majd lecsöpögtetjük. Salátástálban az olajat, az ecetes sült levet, az apróra vágott borsfüvet összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük. Még melegen óvatosan belekeverjük a babot és a zöldbabot. A húst a fûszeres zöldség mellé tálaljuk. Pirítóst vagy hideg fõtt burgonyát adhatunk hozzá.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.