Elkészítés:
A vajat és a borsfüvet simára keverjük, és sóval, borssal ízesítjük. Ezzel a húst bekenjük, majd olajjal kikent tepsiben megsütjük. Amikor kész, felszeleteljük, és kihûtjük. A zsírját ecettel jól elkeverjük, és áttörjük. A salátákat leveleikre szedjük, megmossuk, lecsöpögtetjük, és hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A babot és a zöldbabot 8-10 percig sós vízben roppanós puhára fõzzük, majd lecsöpögtetjük. Salátástálban az olajat, az ecetes sült levet, az apróra vágott borsfüvet összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük. Még melegen óvatosan belekeverjük a babot és a zöldbabot. A húst a fûszeres zöldség mellé tálaljuk. Pirítóst vagy hideg fõtt burgonyát adhatunk hozzá.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.