Elkészítés:
Elõzõ nap, vagy felhasználás elõtt 2 órával elkészítjük a tésztát: a lisztet és a kis darabokra vágott vajat gyorsan összedolgozzuk, sóval ízesítjük, és annyi vizet adunk hozzá, hogy nyújtható legyen. Legalább két órára hideg helyre tesszük. Közben a káposztát leveleire szedjük, és lobogó sós vízben 5 percig fõzzük (blansírozzuk). Lecsöpögtetjük, hideg vízzel leöblítjük, és megszárítjuk, végül vékony csíkokra vágjuk. A tésztát kinyújtjuk, és kivajazott gyümölcstortaformába simítjuk. A káposztadarabokkal megszórjuk. A tojásokat a tejszínnel habosra keverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a sajtot. Ezt a keveréket a torta tetejére öntjük, és meleg sütõben készre sütjük. A formából kiborítva, melegen tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.