Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Káposztás tésztával töltött kacsa

Megnézte: 2974
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 80 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 4 vadkacsamell
- só, bors
- 20 dkg fodros tészta
- 20 dkg káposzta
- 2 tojássárgája
- 2 dl olaj
- 2 kk. cukor

Elkészítés:

A húst bepácoljuk, majd kés hegyével felnyitjuk. sózzuk, borsozzuk.

Töltelék készítése: A tésztát kifőzzük. A káposztát finomra reszeljük, egy serpenyőben cukrot karamellizálunk, és hozzákeverjük a káposztát. Puhára pároljuk, majd sót és borsot adunk hozzá, és összekeverjük a tésztával és a tojások sárgájával.
Ezután a mellekbe töltjük, a nyílást bezárjuk, majd fél óra alatt sütőben megsütjük. Közben többször meglocsoljuk.
Párolt vöröskáposztát kínálhatunk mellé.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.