Elkészítés:
A káposztát tökreszelõn lereszelem, besózom, majd kicsit állni hagyom. A forró olajban közepes barnára karamellizálom a cukrot, rászórom az apróra vágott hagymát, a kinyomkodott káposztát, és közepes tûzön kevergetve megpirítom. Lehúzom a tûzrõl, és megsózom. A karajt négy egyforma szeletre vágom, lapjával nem teljesen félbevágom, szétnyitom, vékonyra klopfolom és sóval, borssal, a kakukkfûvel ízesítem. A pirított káposztát a négy hússzeleten elosztom, a húsok mind a négy oldalát középre behajtom, hogy batyukat kapjak, és a hajtással lefelé kiolajozott tepsibe fektetem. Meglocsolom olajjal, és 180° C-os sütõben 20-25 perc alatt pirosra sütöm. A körethez a visszamaradt sült zsírban megfuttatom az apróra vágott lila hagymát, rászórom a fõtt babot, és sóval, borssal, petrezselyemmel fûszerezem. Most összepirítom, hozzáadom a kis darabokra vágott marinált paprikát, meglocsolom a zöldséglevessel, és 3-4 perc alatt összepárolom. Tálaláskor a babragut tányérra halmozom, és ráfektetem a ferdén félbevágott sertésbatyut.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.