Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Káposztás kacsamell

Megnézte: 2583
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 2 kacsamell
- 60 dkg fõtt savanyú káposzta
- 4 evõkanál szójaszósz
- fél dl víz
- 1 fej vöröshagyma
- 3 dkg vaj
- 1 evõkanál cukorszirup
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A kacsamellek bõrét éles késsel bevagdaljuk, hogy jobban átsüljön. Teflonban, zsiradék nélkül, a bõrével lefordítva, 3-4 percig sütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalon 2-3 percig pirítjuk. A keletkezett zsiradékhoz adunk 2 evõkanál szójaszószt, meg a vizet. Sóval, borssal ízesítjük, és 6-7 percig fõzzük. A vajat serpenyõben megolvasztjuk, hozzáadjuk a felaprított hagymát, a káposztát, a maradék szójaszószt és a cukorszirupot. Karamellesre fõzzük (kb. 10 perc). Tálaláskor a húst a káposzta tetejére tesszük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.