Elkészítés:
A hagymákat felkockázzuk, a zellert kis darabokra vágjuk. A káposzta torzsáját kivágjuk, külsõ leveleit leszedjük, majd a maradékot négyfelé vágjuk, és vékonyan felszeleteljük. A húst kockákra vágjuk, az olajban megpirítjuk, majd tálra szedjük, liszttel megszórjuk, sóval, borssal ízesítjük, és összekeverjük. A leveskockát 2 dl vízben feloldjuk, majd a báránysült zsírjával összekeverjük (vigyázzunk, az égett részeket ne kaparjuk fel!). Tepsibe lerakunk egy réteg káposztát, zellert, hagymát, az egész húst, majd a maradék hagymát, zellert és káposztát. Sóval és borssal meghintjük, majd a húslevessel meglocsoljuk. Lefedve másfél óráig sütjük. A fõzés vége elõtt 5 perccel a füstölt sonkát a tetejére tesszük. Zellerlevéllel díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.