Elkészítés:
Az elõkészített kakast hideg vízben tegyük fel fõni. Amíg a víz felforr, hámozzuk meg a zöldségeket. Minden olyan zöldséget használjunk, amit húsleves fõzésénél egyébként is szoktunk. Amikor a víz felforrt, szedjük le a keletkezõ habot, és \\\"zöldségeljük be\\\", majd tartsuk éppen csak gyöngyözõ forrásban. Sóval, egész borssal ízesítsük. Ha úgy látjuk, hogy a leves nagyon sápadt, kevés sáfránnyal szép színt adhatunk neki. Közben fõzzük meg a csigatésztát. Amikor a hús megpuhult, óvatosan, hogy ne keverjük fel a levest, vegyük ki, és daraboljuk fel. Minden csészébe tálaljunk a húsból, zöldségbõl, csigatésztából, és merjük rá a forró levest. Frissen vágott petrezselyemmel díszítsük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.