Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Szecsuani marha tésztával

Megnézte: 3071
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Tésztaételek

Hozzávalók:

- 1 kicsontozott bélszínszelet (kb. 1/2 kg)
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 tk. frissen őrölt gyömbér
- 3/4 tk. zúzott szárított paprika
- 1 ek. étolaj
- 4 dl zöldségleves
- 1 csésze víz
- 2 ek. szójaszósz
- 20 dkg fagyasztott vegyes zöldség
- 25 dkg fagyasztott kínai cérnametélt
- 1/4 csésze frissen felaprított koriander

Elkészítés:

A húst alaposan mossuk meg és vékonyan vágjuk fel, majd hempergessük meg zúzott fokhagymás, gyömbéres, pirospaprikás keverékben. Olajon süssük meg őket 2 perc alatt.
Keverjük össze a zöldséglevest a szójaszósszal, a vízzel és egy kis pirospaprikával. Ha már fő rakjuk bele a zöldségeket, helyezzünk rá fedőt és néhány perc alatt főzzük puhára. Ezután rakjuk bele a tésztát, majd a húst, korianderrel fűszerezzük és 1-2 perc után tálalhatjuk is.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.