Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Rumos csokoládéhab

Megnézte: 2463
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Sütemények, desszertek

Hozzávalók:

- 25 dkg étcsokoládé
- 3 tojás
- 6 dkg kristálycukor
- 2 tk. sötét rum
- 2,5 dl tejszínhab, lazán felverve

Elkészítés:

A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd ha kissé kihűlt hozzákeverjük a rumot és a cukorral felvert tojást. Ezután beleforgatjuk a tejszínhabot, majd az egészet eloszlatjuk négy kehelyben. 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd csokoládéval díszítve kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.