Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Édes káposztás sertésszelet

Megnézte: 3101
Fő számára: 6-8 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 1 1/2 kg csontos sertésborda
- 1/2 tk. fokhagymapor
- 1/2 tk. bors
- 1 kg savanyú káposzta
- 1 csésze almaszósz

Elkészítés:

Alaposan tisztítsuk meg a sertésbordát és a csontok mentén daraboljuk fel. Pácoljuk be a fokhagymaporral és a borssal, egy kis időre pihentessük.
Tegyük a húst egy edénybe, keverjük hozzá először a savanyú káposztát, ezután pedig az almaszószt. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 6-8 órán át készre pároljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.