Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Hagymás-rozmaringos rakott burgonya

Megnézte: 4906
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 96 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 1 kg burgonya
- 50 dkg vöröshagyma
- 10 dkg vaj
- 1 csokor friss rozmaring
- 2 dl tej
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, és felkarikázzuk. Tûzálló tálat kivajazunk, felváltva beletesszük a burgonyát és a hagymát, minden réteget sóval, borssal meghintünk, a rozmaringgal és a reszelt sajttal megszórunk, végül vajdarabkákat morzsolunk rá. A tetejére burgonya kerüljön! Az egészet tejjel leöntjük, és alufóliával lefedjük. Meleg sütõben készre sütjük. A sütés vége elõtt 20 perccel az alufóliát levesszük, és a tüzet mérsékeljük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.