Elkészítés:
A grillereket a forró roston kezdjük el sütni, közben készítsük elõ a zöldségeket. A megmosott cukkinikat hosszában vágjuk félbe, a paradicsomokat, a paprikákat szintén felezzük el, a padlizsánt vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, majd a lila hagymát vagdaljuk 20 centis darabokra. Ezután mindegyik zöldséget tegyük külön-külön tányérra, szórjuk meg sóval, borssal, petrezselyemmel, majoránnával. Locsoljuk meg az olívaolajjal, és jól forgassuk össze. A mártogatóhoz a joghurtot az olívaolajjal keverjük simára, adjuk hozzá a reszelt kovászos uborkát, és ízesítsük sóval, borssal, felaprított kaporral. Ha a grillereket megfordítottuk, és megsültek, a fûszeres zöldségeket is tegyük rá a forró rostra, és minden oldalukat süssük pirosra. A grillereket a sült zöldségekkel, és a kapros-uborkás mártogatóval tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.