Elkészítés:
A káposzta külsõ leveleit leszedjük, a káposztát megmossuk, sós vízben 5 percig fõzzük, majd kivesszük, leszûrjük, a torzsáját kivágjuk, és leveleire szedjük. Hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük, és hagyjuk száradni. A gombát felszeleteljük, és vajban addig pároljuk, amíg a leve elfõ. Megszórjuk köménymaggal, petrezselyemmel, hozzáadjuk a tejszínt és a reszelt sajtot, majd félretesszük. 12 darab kellevelet megtöltünk a kihûlt gombás keverékkel, feltekerjük, és a tekercseket kivajazott jénaiba vagy cserépedénybe rakjuk. A maradék vajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, levesszük a tûzrõl, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával, belekeverjük a paradicsomot, a zúzott fokhagymát, és néhány percig együtt fõzzük. A mártást a káposztára öntjük, és forró sütõben 25 percig sütjük. Finomra vágott friss oreganóval megszórva tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.