Elkészítés:
A húst 5 cm- es darabokra éles bárddal darabold fel.A wokban vagy más vastagfalú,mély serpenyőben a borsszemeket és a sót 5 percig pirítsd.Tedd félre és mozsárban törd össze a borsszemeket és az öt fűszerkeveréket.Keverd össze a pác hozzávalóit és tedd félre.A húsba dörzsöld a fűszerkeverék felét,majd a borda szeleteket forgasd bele a páclébe hogy ellepje.3 órát pácold.Majd csöpögtesd le a páclét és a húsokat dörzsöld be kukoricakeményítővel.A wokot félig töltsd olajjal és kis adagokban ropogós aranybarnára süsd a bordaszeleteket.Csöpögtesd le a húsokat, előmelegített tálra tedd,szórd meg a maradék fűszerkeverékkel.petrezselyem zölddel vagy koriander levéllel tálald.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.