Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Bazsalikomos töltött csirkecomb

Megnézte: 2668
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 80 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 4 csirkecomb

A töltelékhez:
- 4 darabka csirkemáj
- 5 dkg szalonna
- 10 dkg csiperkegomba
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dkg vaj
- 1 evõkanál borecet
- 1 tasak szárnyas fûszerkeverék

A szószhoz:
- 5 dl tyúkhúsleves (leveskockából)
- 1 nagy csokor bazsalikom
- 1 evõkanál olívaolaj
- 2 evõkanál tejföl

Elkészítés:

A combokat éles késsel hosszában bemetsszük úgy, hogy a csontokat kivehessük. A májat és a szalonnát ledaráljuk. A hagymát és a gombát apróra vágjuk, majd a darált húsokkal együtt a vajban megpároljuk. A KNORR Delikát Szárnyas Fûszervarázzsal ízlés szerint fûszerezzük, hozzáadjuk az ecetet, és összeforraljuk. A combokat megtöltjük, formára igazítjuk, a tyúkhúslevesben megpároljuk (kb. fél óra), majd kivesszük, és pirosra grillezzük. A maradék levest a felére forraljuk. A bazsalikomleveleket nagyon apróra vágjuk, és simára keverjük az olajjal. A tejfölt a sûrû leveshez adjuk, majd a bazsalikomos olajjal simára keverjük. A combokat ezzel a szósszal tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.