Elkészítés:
A mártás hozzávalóit alaposan összeturmixoljuk.
A rákokat megfelelõen megtisztítjuk, a páncélt megpirítjuk, majd 2,5 deci vízben pároljuk. Ha elfõtt újra ugyanennyit öntünk rá és fél óráig fõzzük. A végén leszûrjük, megtisztítjuk a páncéltól és a fejektõl.
Az olajon néhány percig pároljuk a mártást, majd hozzádolgozzuk a rákos levet és a kókusztejet. 10 percig fõzzük, belerakjuk a rákokat, valamint a kagylót és még 2 percig pároljuk.
A tésztát felforrt vízbe áztatjuk, majd leszûrjük, 4 tányérba rakjuk, ráhelyezzük a rákokat és a kagylókat, majd ráöntjük a levest. mentalevéllel és citromgerezdekkel dekoráljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.