Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Almás csirke

Megnézte: 2442
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 4 csirkemellfilé
- 2 alma
- 2-2 evõkanál olaj és konyak
- 3 dkg vaj
- 1-1 teáskanál cukor és mustár
- 2 dl tejszín
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

Az almákat meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. A csirkét vékony csíkokra vágjuk. Wokban vagy nagy serpenyõben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst, majd kivesszük. A vajat az olajhoz adjuk, és az almákat a cukorral aranyszínûre pirítjuk benne. A konyakkal meglocsoljuk, és addig fõzzük, míg minden leve elfõ. Belekeverjük a tejszínt meg a mustárt, és összefõzzük. Végül a húst a szószba tesszük, felforraljuk, és néhány percig fõzzük. Sóval és borssal ízesítjük, majd tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.