Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Régi osztálytársait keresi? Tekintse meg Osztálytárs keresőnket!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/autosoldalak3/109.hu/modules/cikk/index.php on line 669


Minden amit a szempilla építésről tudni kell


Ki építhet szempillát?

Sajnos nagyon sok olyat látni az interneten, hogy nehéz eldönteni ki a szakember és ki nem. Tudni kell, hogy műszempillát csak kozmetikus vagy szépségtanácsadói végzettséggel lehet építeni. Mielőtt elmész egy pilláshoz, mindig nézd meg a referencia munkáit.

Mennyi ideig tart egy műszempilla építés?

Egy új pillaszett építése 2-4 óra átlagosan. A műszempilla töltés 1-2 órát jelent. De ez változhat a te műszempillásod rutinossága és gyorsasága miatt.

Mit jelentenek azok a bizonyos D-k?

A D-k száma azt jelenti, hogy hány szál műszempilla kerül egy saját szál pillára. Például az 1D esetében 1  szál sajátra kerül egy mű pilla. A 2D-nél a műszempilla szál száma már kettőre növekszik és így tovább. Viszont fontos, hogy minél több D-t kérünk, a pillásunk annál vékonyabb műszempillából készítse el azt, hogy elkerüljük a saját szempillánk túlterhelését és ezzel együtt a károsodását.

Mivel helyezzük fel a műszempillát?

Kifejezetten szempillára való tartós ragasztóval, ami biztonságos és nem okoz problémát a szemedben. Viszont, ha azt érzed, hogy szúr, csíp, ég, dagad vagy viszket a szemed azonnal szólj a pillásodnak ő majd megnézi mi lehet a probléma és ha allergia vagy irritáció a gond, akkor azonnal leoldja a pilládat. Hiszen, mint mindennél ennél is előfordulhat az allergiás reakció.

Mit jelent a cica vagy a babás szempilla?

Most már, ha a pillásod megkérdezi hány D-s legyen a szempillád tudod mit kell felelned. De most jön a második kérdés: Milyen legyen a felrakási stílus, pillád hossza és az íve?

Most nézzük meg elsőnek az előbbit. Fontos kikérni a szempillásod tanácsát. Hiába tetszik neked a cicás stílus, ha icipici a szemed és csak fáradt tekintetet varázsolna neked. Ebben az esetben jobb átgondolni és lemondani az általad választott stílunak. Minden embernek más a szeme nagysága, formája és a szemhéja. Így nem fog mindenkinek ugyan az az építési forma ugyanolyan jól állni. 

A natural az az természete forma a legkedveltebb fajta. Ez az ami a legtöbb embernek jól áll. Ezzel szinte nem tudsz mellélőni. 

Kis szeműeknek jó lehet az "open eye" vagy a "doll eye". Ezek megnyitják a tekintetet és nagyítják a szemet. Mivel a leghosszabb szálak a szemed közepén helyezkednek el.

A cicás (cat) nagyon nőies és csábos lehet, ha elég nagy a szemed és a szemhéjjad. Viszont, ha ezek nem igazak rád akkor inkább engedd el ezt a fajta stílust.

Nézzük a méreteket!

A szempilla hossza milliméterben mérendő és ezt abszolút bízd a szakemberre. Hiszen ő látja, hogy mekkorák a saját, természetes szempilláid. És azt maximum 2-3mm-rel lehet károsodás nélkül hosszabbítani. Viszont, ha a hosszát te túl soknak érzed. Esetleg, ha hozzáér a szemüvegedhez vagy a szemhéjadhoz, akkor szólj a pillásodnak, hogy egy mérettel kisebbel töltse a következő alkalommal.

Jöhetnek az ívek!

Ívek között megtalálható a J, B, C, D, L, M és ezek között az átmenetek, mint például a CC ív. Manapság a J és a B ív kezd kimenni a divatból, hiszen nem igazán különbözik a saját pilla ívedtől. Így nem lesz annyira látványos a változás. Én a kisebb szeműeknek vagy a rejtett szemhéjúaknak a C, L, M ívet javasolnék. Nagy szeműeknek már lehet D ívet is rakni.

Mire figyelj pilla építés után?

Fontos, hogy a szép, tartós és egészséges pillák érdekében tarts be néhány szabályt. 48 órával a felrakás után ne érje víz, gőz, pára, hő. Szóval ne a pillásod után menj egyből edzőterembe izzadni, szaunázni, szoláriumozni vagy akár fürdőzni. És persze ne sminkelj. Ennyi időre van szüksége a ragasztónak a teljes megkötésig, ezután már mindent úgy csinálhatsz, mint előtte. KIVÉVE: szempilla spirál használata, hiszen felesleges. Csak összeragad és csomós lesz tőle a szempillád. És az olajos krémek és lemosók használata. Hiszen ez oldja a pilla ragasztót é ezáltal kevésbé lesz tartós a szetted. Viszont ha műszempilla samponnal alaposan megtisztítod minden reggel és este. És naponta párszor átfésülöd, akkor tartós és egészséges pillákat hordhatsz minden nap.

Mikor kell töltésre menni?

Ha betartod a fent leírtakat, elég lesz csak 3-4 hetente menni töltésre. Bár én inkább a hármat javaslom, mivel a negyedik hétre már elég sok pillánk kihullik így igencsak hiányos lesz a szetted.

Mi van akkor, ha meguntad a műszempilládat?

Semmiféleképpen ne tépkedd, csipkodd, vágdosd. Ha meguntad 2 opció van. Vagy megvárod, hogy kihulljon az összes olyan pillád, amire műszempilla lett építve. Vagy szólsz a pillásodnak, hogy oldja le. 

Forrás: https://szepsegszalon-gyongyos.109.hu

Ezeket olvastad már?

Ha Te is egy LADA büszke tulajdonosa vagy, akkor tudod, hogy miről beszélek...

Bükkszék környéki látnivalók!

Pihenjen Hévízen!

Kandalló építés, tervezés

Horgász verseny 2016 04 09

Szeretne nyáron a Balaton partján pihenni?

Ingatlanügynökség

Mielőtt kerékpárt vásárolsz, ezeket a szempontokat jó ha tudod!

Kertészeti Kis és Nagykereskedés Lavandart Kft

Konyhatechnikai berendezések beszerzése!

A 109.hu akár 0Ft-ért megtalálhatóvá teszi weboldalát 3 millió oldalon keresztül!

Szolnok vitamin szállítója

Dr. Vidéki László ügyvéd

Egri öltönyház

Ha el akarja kerülni, hogy a LAKÁSFELÚJÍTÁSA, akár évekig is elhúzódjon...

NYUGTASSA és KÉNYEZTESSE egész TESTÉT!

Lakás felújítás? Padló csere?

Padlójelölő szalagok és padlójelölés

Mit érdemes Önnek a MÁRKÁKRÓL tudnia, hogy vásárláskor a legjobban dönthessen?

Szeret barkácsolni?

Egyedi reklámajándék

Hőszigetelő, hőszigetelés Szolnok Kecskemét Budapest Pécs Győr Szeged Debrecen Veszprém

Lámpabolt

Amire kevesen figyelnek a szélvédőjükkel kapcsolatban

Csepel kerékpár Kft.

Egy kis segítséggel 100 évig élni... mint a korzikaiak...

Az elegancia a részletekben rejlik...

A szép mosoly titka...

Sok nő szenved tőle....

Ön is bosszankodott már azon...