logo.jpg, 43kB

Hirdetésfeladás cégeknek | Hirdetésfeladás magánszemélyeknek

« Kezdőlap
/
Fotó, videókamera

megnézték: 955Még több Fotó, videókamera ide kattintva!


Panasonic LUMIX DMC-FZ300


168.990,- Ft

Kiváló képminőség
25–600 mm-es zoom, a teljes tartományban f/2,8-as fényerővel
"Legjobb szuperzoom fényképezőgép" TIPA Díj 2016-ban

A Panasonic LUMIX DMC-FZ300 kapta a "Legjobb szuperzoom fényképezőgép" megtisztelő címet; az F2.8-es rekesszel büszkélkedő LEICA DC objektív egészen elképesztő 25–600 mm-es zoomtartományával, nagysebességgel örökíti meg a pillanatot, ráadásul a csepp- és porálló robosztus konstrukció a legzordabb körülmények között is megállja a helyét. A fényképezőgép rendelkezik  a Panasonic fejlett 4K fényképezési és videofelvételi lehetőségeivel – beleértve a 4K PHOTO funkciót–, ami alapvető változást jelent a legvarázslatosabb pillanatok rögzítésében, legyen szó a távoli vadvilág megörökítéséről vagy sporteseményen való használatról.

 

A TIPA zsűrijének szóvivője szerint: „A beépített 25–600 mm-es Leica DC Vario-Elmarit objektív, valamint a csepp- és porálló kialakítás teszi a Panasonic FZ300-t ideális utazótárssá a lelkes fotósok számára. A FZ300 12.1 MP-s 1:2,3 hüvelykes, nagyérzékenységű MOS érzékelője, valamint a hatékony képstabilizáló rendszer a készüléket állóképek és HD videofelvételek rögzítésére egyaránt alkalmassá teszi. A számos állóképes és videofelvételi módot kreatív lehetőségek egészítik ki, ideértve a 4K videorögzítést és a RAW állóképek készítését. A FZ300/FZ330 kiemelkedő eleme a nagyméretű, 1440 ezer képpontnak megfelelő felbontású, élő nézetű OLED képkereső (LVF), valamint a kihajtható hátsó képernyő, továbbá a Panasonic DFD- (Depth from Defocus) és AF-technológiája, amellyel a 0,09 másodperces autofókusz sebesség sem elérhetetlen, míg a folyamatos autófókusszal (AFC) 6 fps-s sorozatfelvételezési lehetőség áll rendelkezésre.”

 

A 25–600 mm-es LEICA DC VARIO-ELMARIT objektív a teljes tartományban f/2,8-as fényerővel rendelkezik. Függetlenül attól, hogy a téma milyen messze van, vagy hogy milyen gyorsan mozog, ez az objektív nem hagyja megszökni. És a változatlan f/2,8-as fényerő a teljes zoomtartományban lehetővé teszi a fényképezést rossz fényviszonyok között is.

Emellett a Panasonic nanotechnológiás felületkezelési feketedoboz-technológiája, amelyre rendkívül alacsony visszaverődési arány jellemző, a LUMIX FZ300 fényképezőgépben alkalmazva kivételes optikai teljesítmény és megdöbbentő élesség elérésére ad lehetőséget a becsillanás és a szellemképek kiküszöbölésével.

• 35 mm-es egyenértékkel: 25–600 mm.

Kiváló képminőség még gyenge megvilágításnál is


A 12,1 megapixeles magas érzékenységű MOS érzékelő a Venus Engine egységgel együtt egyszerre biztosítja a kiváló minőségű képrögzítést és a gyors jelfeldolgozást.
A kiemelkedő zajcsillapító rendszerrel gyenge fényviszonyok között is éles képek készíthetők akár 6400-as ISO érzékenységgel.
A Venus Engine kiemelkedően teljesít a fényelhajlás kompenzálásában is, így a képek szűk rekeszbeállítással fényképezve is tiszták és élesek lesznek.

5 tengelyes korrekció / kiegyenesítés


Az 5 tengelyes HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus)* funkció révén elmosódásmentesen videózhat egy kézzel is. A funkció a fényképezőgép 5 féle mozgását képes érzékelni és kompenzálni: a vízszintes és függőleges elmozdulást, valamint a három tengely körüli elfordulást. A felvételkiegyenesítés funkció pedig érzékeli a kép horizontját, és a fényképezőgép ferde állásában is biztosítja, hogy a horizont vízszintes legyen. Még messzire kitartott, szemmel nem követett rögzítés esetén is stabil képet ad.

* Az 5 tengelyes HYBRID O.I.S. a 4K videorögzítés kivételével videofelvétel közben is működik.

4K videó és 4K fénykép

 

4K videó és 4K fénykép – a tökéletes pillanat megragadása


Bármikor bekövetkezhetnek az olyan különleges pillanatok, amelyekre mindig emlékezni szeretne, és amelyeket a lehető legjobb felbontással érdemes rögzíteni. A Panasonic 4K-technológiája most már mindenki számára elérhető. Az új LUMIX GX8 bevezetésével 4K felbontású videókat rögzíthet (akár QFHD: 3840 x 2160 képpont, 25 kép/s, 100 Mbit/s).

A 4K fényképezési funkcióval könnyedén tökéletes képkockákat vághat ki a 4K videóból (30 képkocka, illetve fénykép másodpercenként) a fényképezőgépen, és ezeket 8 megapixelesnek megfelelő állóképként mentheti.

A LUMIX FZ300 a videózásnál és fényképezésnél is felszabadítja kreativitását.

4K fényképezési módok – a szabadon szárnyaló kreativitásért


A 4K fénykép funkció három különböző módban használható, de mindegyikkel rögzíthető a tökéletes pillanat magas, 30 képkocka, illetve fénykép másodpercenként sebesség mellett:

4K sorozat
Ezzel a funkcióval a sorozatfelvételhez hasonlóan fényképezhet. A fényképezőgép folyamatosan, igen nagy sebességgel készít 8 megapixelesnek megfelelő képeket, amíg nyomva tartja az exponálógombot.

4K sorozat S/S (start/stop)
Ez a funkció a normál 4K fénykép funkció, amellyel egy 4K videót rögzíthet, amelyből később bármelyik képkockát, illetve fényképet mentheti 8 megapixelesnek megfelelő képként. Nem kell mást tennie, csak várni a megfelelő pillanatra.

4K elősorozat
A „4K elősorozat” üzemmód különlegessége, hogy a fényképezőgép az exponálógomb megnyomása előtti és utáni egy másodpercben is rögzíti a 4K videót. Ezzel azokat a megjósolhatatlan pillanatokat is elkaphatja, amelyek az emberi reakcióidőnél sokkal gyorsabban megtörténnek. 60 extra képet kap, hogy a legjobbat kiválaszthassa.

4K videó – a Full HD felbontásnál is nagyobb részletgazdagság


Akár filmnézésről, akár videoszerkesztésről van szó, a 4K felbontás sokkal intenzívebb látványt kínál, mint amilyet valaha is tapasztalt. A 3840 x 2160 képpontos natív felbontás négyszer nagyobb, mint a full HD, így sokkal részletgazdagabb képet eredményez. Még a full HD formátumba exportált 4K felvételeknél is sokkal élesebb és határozottabb a megjelenítés, mint a full HD felbontással rögzített felvételeknél.

• A 4K felbontású rögzítéshez UHS Speed Class 3 kategóriájú kártya szükséges.

Strapabíró kivitel

 

Csepp- és porálló, strapabíró kivitel


A kemény kültéri igénybevételekkel való szembeszálláshoz a LUMIX FZ300 csepp- és porálló, strapabíró kivitelt kapott. Tömítést kapott minden összeillesztés, tárcsa és gomb, hogy átmenjen a vezető DSLM (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek szigorú minőségellenőrzésén is. A LUMIX FZ300 készüléket kültéri fotózáshoz rossz időjárás mellett is magával viheti: a párás dzsungeltől kezdve a szeles sivatagig.

Kialakítás és vezérlés

 

1440k képpontos, 0,7-szeres nagyítású, nagy OLED élőképes kereső


A LUMIX FZ300 nagy felbontású (1440k képpontos), OLED kijelzős élő képkeresőjének 10000:1-es kontrasztaránya kiváló láthatóságot biztosít, és közvetlen napsütéses viszonyok között is tökéletes kompozíciót tesz lehetővé. A magas, 0,7-szeres nagyítás (35 mm-es fényképezőgéppel ekvivalens) révén a képrészleteket is jól láthatja. Mivel minden beállítás közvetlenül megjelenik a szemei előtt, így képei mindig pontosan olyanok lesznek, amilyet Ön szeretne.

3,0 hüvelykes, tetszőleges szögbe állítható, érintőképernyős hátsó kijelző


A nagy felbontású, kb. 1040k képpontos hátsó kijelző jobb láthatóságot nyújt, még napfényben történő fotózás esetén is. Továbbá a dönthető és elforgatható képernyőjével úgy keresheti szabadon a szokatlan látószögeket, hogy nem kell lemondania az egyszerű kezelhetőségről és a képrögzítés teljes vezérléséről.
Az érintéses vezérléssel pedig a téma élességét a képernyő egyszerű megérintésével is beállíthatja, sőt magát a fotót is elkészítheti így.

Minden a megfelelő helyen


A LUMIX FZ300 nem csak kifinomult vázkialakítást és kényelmes, kézre eső fogást nyújt, hanem intuitívan használható kezelőszerveket is. A hátsó és oldalsó tárcsák a fő blende- és a záridő-beállításokat vezérlik, de ideiglenesen könnyen átválthatók a fehéregyensúly és az ISO érzékenység beállítására. A beállítások a négy funkciógombhoz is társíthatók.* Továbbá, az objektívtubus bal oldalán található oldalsó karral a zoom kényelmesebben működtethető, amikor a jobb kéz az exponálógombbal van elfoglalva.

* Négy gomb a vázon és öt gomb a menüben.

Rugalmas használatot biztosító bővíthetőség


A rugalmasabb használat érdekében a LUMIX FZ300 együtt használható külső vakuval (DMW-FL580L), sztereó puskamikrofonnal (DMW-MS2), telekonverterrel (DMW-LT55), makrokonverterrel (DMW-LC55) és még sok más kiegészítővel. A LUMIX FZ300 bővíthetősége messze túlmutat a hagyományos bridge fényképezőgépek korlátain.

Válaszadási és felvételi funkciók

 

Nagy sebességű automatikus élességállítás DFD technológiával


A Panasonic DFD (Depth From Defocus) automatikus élességállítási technológiájának köszönhetően akár a leggyorsabb mozgást is rögzítheti. A LUMIX FZ300 ezzel a vadonatúj technológiával azonnal kiszámítja a képkockán belülre eső tárgyak közötti távolságot, és gyors, folyamatos mozgással vezeti az objektív élességállítását. Az új rendszernek köszönhetően akár 0,09 másodperces* automatikus élességállítási sebesség is elérhető, és másodpercenként 6 képkockás sorozatfelvétel készíthető AFC módban. Videózás közben a folyamatos élességállítás stabilitását is növeli.

* A CIPA szabvány szerint. Az élőképes kereső használatakor.

12 kép/másodperces sorozatfelvétel


A nagy sebességű sorozatfelvétel funkcióval másodpercenként 12 kép készíthető a maximális 12,1 megapixeles felbontásban. A körülbelül 0,88 másodperces gyors bekapcsolásnak és a kioldó rövid késleltetésének köszönhetően a LUMIX FZ300 soha nem hagyja cserben, amikor el kell kapni a múlékony pillanatokat.

Közeli makrofotózás


A LUMIX FZ300 1 cm-es minimális élességállítási távolságával lenyűgöző makrofotókat készíthet.

A Wi-Fi® funkcióval szabadjára engedheti kreativitását


A LUMIX FZ300 csatlakozási funkciói sokféleképpen bővítik a fényképezőgép használhatóságát.

A fényképezőgép vezérelhető az okostelefonra vagy táblagépre telepített Panasonic Image App alkalmazással, amelyben távolról megtekintheti a képet, beállíthatja az élességet, kioldhatja a zárat, majd a táblagép nagy képernyőjén megnézheti, sőt akár a közösségi hálózaton is megoszthatja a fényképeit.

Egyszerű megosztás
Okostelefonja vagy táblagépe segítségével egyszerűen, áthúzással megoszthatja kedvenc pillanatait a közösségi hálózatokon.

Földrajzi pozícióadatok rögzítése
A LUMIX FZ300 pontosan tudja, hol van, mert az okostelefon vagy táblagép GPS-naplóját/címkéjét használja. A földrajzi adatok rögzítésével automatikusan rendelkezésére áll az az információ, amely alapján később visszakeresheti, hogy hol készítette a képeket.

RAW adatok feldolgozása a fényképezőgépen


A LUMIX FZ300 képes RAW-formátumú képek rögzítésére, és fel is tudja dolgozni azokat a fényképezőgépben a következő beállítások módosításával: Színtér beállítása (sRGB / AdobeRGB), Fehéregyensúly, Expozíciókompenzáció, Fotóstílus, Intelligens D-tartományvezérlés, Kontraszt, Kiemelés / árnyékolás, Telítettség, Zajcsökkentés, Intelligens felbontás, Élesség.

Kreatív panoráma


A szűrőeffektusok széles választékát kínáló Kreatív vezérlő funkcióval speciális effektusokat kölcsönözhet fényképeinek és videóinak. A Kreatív panoráma funkcióval dinamikus panorámaképeket készíthet a fényképezőgép egyszerű elfordításával. A „Normál (minimális torzítás)” vagy a „Széles (maximális látószög)” beállítás választható.

Nagysebességű videók HD minőségben


Nagy sebességű videókat* rögzíthet HD minőségben 100 képkocka/másodperces, illetve VGA minőségben 200 képkocka/másodperces sebességgel. Így olyan jeleneteket is rögzíthet, amelyek szabad szemmel nem láthatók, majd ezeket látványos lassított felvételként játszhatja le.

* A rögzítési formátum 25p.

 

Tulajdonságok:

 • 12 megapixeles, 1/2,3″ típusú BSI-CMOS képérzékelő
 • új Venus Engine képfeldolgozó processzor
 • időjárásálló váz (por, és cseppálló)
 • 25-600mm-es gyújtótávolságnak megfelelő, 24×-es optikai zoomos Leica DC objektív
 • két zoomkar a kényelmes kezeléshez
 • MF tárcsa az objektív bal oldalán
 • a teljes tartományban fix, 1:2,8 fényerő!
 • 1 cm makró közelpont
 • 5-tengelyes Hybrid O.I.S. stabilizátor
 • ISO100-6400 érzékenység, 1/3 Fé-enként állítható
 • RAW képformátum támogatása
 • 60-1/16000 mp záridő
 • rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi mód
 • panoráma készítés pásztázással, gépen belüli összeillesztéssel
 • beépített vaku és vakupapucs TTL rendszervakunak és középpontos rádiós kioldónak
 • UltraHD videófelvétel (25 és 24p)
 • sztereó beépített mikrofon, külső mikrofon csatlakozó
 • 4K fotósorozat
 • Post-Focus: az élesség helyének utólagos kijelölése a képen (4K sorozatnál) – csak tervezett szolgáltatás!
 • 12 kép/mp sorozat
 • 1,04 millió képpontos, forgatható, érintésérzékeny LCD
 • 1,44 millió képpontos, 0,7×-es nagyítású OLED kereső
 • 380 kép egy akkutöltéssel
  Wi-Fi és NFC
  magyar menü