logo.jpg, 43kB

Hirdetésfeladás cégeknek | Hirdetésfeladás magánszemélyeknek

« Kezdőlap
/
Szépségápolás

megnézték: 1858Még több Szépségápolás ide kattintva!


Akció! 3D Szálas Szempillahosszabbítás


9.990,- Ft helyett
8.000,- Ft
Az akció 2018.04.23 tart! Vagy a készlet erejéig!

Mi is az a 3d-s és 4d-s szempillahosszabbítás? Egy izgalmas, újszerű eljárás, amely sűrűbb, hosszabb, természetes hatású szempillákat eredményez. Folyamatosan viselhető, mivel a egyenként fölhelyezett szálak könnyűek. A szintetikus anyagból készült, ívelt műszempilla felhelyezése egyenként történik, a vendég saját szempillájára teljes hosszában ráragasztjuk a hosszabb műszálat. A ragasztó száradás után rugalmassá válik, így egyáltalán nem károsítja a saját pillát. Szempilláink cserélődésével, egyesével potyognak ki a speciálisan ívelt műszálak, melyek az egyenes szempillájú vendégek nagy örömére a saját szálat is ívesen tartják.

Újdonság!
Legyen hollywoodi szempillád! válaszd a duplázást!
Itt a megoldás azoknak, akiknek nem sűrű a szempillájuk, és kevés szálra lehet felhelyezni műszálakat. Új megoldásként végezhetünk úgynevezett „duplázást”, amely során a felhelyezett szálra még egy speciálisan kialakított, könnyített szálat helyezünk, ezáltal dupla szálmennyiséget tudunk felragasztani. sokkal dúsabb hatást érünk el, úgy, hogy a természetessége megmarad.   A gyönyörűnél is gyönyörűbb.
ár:
első felrakás: 8.000.- ft
töltés: 2.500.- ft

ÚJDONSÁG!
LEGYEN HOLLYWOODI SZEMPILLÁD! VÁLASZD A DUPLÁZÁST!
ITT A MEGOLDÁS AZOKNAK, AKIKNEK NEM SŰRŰ A SZEMPILLÁJUK, ÉS KEVÉS SZÁLRA LEHET FELHELYEZNI MŰSZÁLAKAT.
ÚJ MEGOLDÁSKÉNT VÉGEZHETÜNK ÚGYNEVEZETT „DUPLÁZÁST”, AMELY SORÁN A FELHELYEZETT SZÁLRA MÉG EGY SPECIÁLISAN KIALAKÍTOTT, KÖNNYÍTETT SZÁLAT HELYEZÜNK, EZÁLTAL DUPLA SZÁLMENNYISÉGET TUDUNK FELRAGASZTANI.
SOKKAL DÚSABB HATÁST ÉRÜNK EL, ÚGY, HOGY A TERMÉSZETESSÉGE MEGMARAD. A GYÖNYÖRŰNÉL IS GYÖNYÖRŰBB.
ÁR:
ELSŐ FELRAKÁS: 8.000.- FT
TÖLTÉS: 2.500.- FT
szepkartya.jpg