Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Göngyölt pecsenye

Megnézte: 2490
Fő számára: 4-6 személyre
Elkészítési idő: 85 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 80 dkg rövidkaraj
- 1 kis doboz marhamáj-pástétom
- 2 fõtt tojás
- 2 dkg vaj
- 1 tojás
- 1/2 dl tejföl
- csipetnyi só
- majoránna
- Piros Arany
- víz

Elkészítés:

A húst kicsontozzuk, a zsírt leszedjük róla, és úgy vágjuk be, hogy amikor szétterítjük, egy nagy téglalap alakú lapot kapjunk. A fõtt tojásokat felaprítjuk, és a pástétommal, a vajjal, tejföllel, a nyers tojással, sóval és majoránnával elkeverjük. Rákenjük a húsra, összegöngyöljük, és átkötjük. Sózzuk, és megkenjük a Piros Arannyal, majd a vajon átsütjük. Kis vízzel felengedjük, megpároljuk, majd sütõben készre sütjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.