Elkészítés:
A póréhagymát vékonyan felkarikázzuk, a csirke bõrét lehúzzuk. Másfél liter vízben megfõzzük a leveskockákat, teatojásban beletesszük a fûszerkeveréket, a póréhagymát, a csokorban hagyott petrezselymet, végül a csirkehúst, és megsózzuk, megborsozzuk. Lefedjük, lassan felforraljuk, majd takaréklángon, gyöngyöztetve fõzzük tovább. Amikor a hús megpuhult, kivesszük a petrezselymet és a fûszerkeveréket. Egy tálra tesszük a csirkehúst, hûlni hagyjuk, majd lefejtjük a csontról, és kis kockákra vágjuk. Visszatesszük a levesbe, megborsozzuk, és beletesszük a langyos vízben áztatott és leöblített mazsolát. Összekeverjük, és még néhány percig kislángon fõzzük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.