Elkészítés:
A burgonyát kockákra vágjuk, a répákat lereszeljük, a káposztát metéltre vágjuk. Serpenyõben olajat forrósítunk, és a megsózott, megborsozott hússzeletek mindkét oldalát pirosra sütjük benne, majd kivesszük, és félretesszük. A visszamaradt olajba beletesszük a cikkekre vágott hagymát, megszórjuk curryvel, korianderrel, köménnyel, és addig pároljuk, amíg a hagyma megpuhul. Felöntjük 1 dl almalével, és felforraljuk. Mély tepsibe öntjük, rátesszük a burgonyát, arra a reszelt répát és a káposztát, majd a tetejére a hússzeleteket. Ráöntjük a maradék almalevet, alufóliával befedjük, és közepesen meleg sütõben 40 percig sütjük, amíg a hús teljesen megpuhul.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.